A DEEKSHA ENERGIA

 A dél-Indiában élő avatár házaspár, Sri Amma és Sri Bhagavan szándéka az, hogy az emberiséget megszabadítsák a szenvedés alól. A deeksha energia az ő tudatosságuknak a forrása, melyben benne van a lényük. Egyetlen megoldása a megszabadulásnak az, hogy a Földön élő emberiség minden egyede felébredett állapotban él. Ez az állapot egy egységállapot, ahol a feltétel nélküli szeretet, az ok nélküli, határtalan öröm a természetes állapot. 

A deeksha ( ejtsd: diksa ) energia / Egység áldás segít megteremteni ezt az állapotot, amikor az Isteni tiszta szeretet energiája és intelligenciája belép az egyén életébe. Hatásaként megszűnik az elválasztottság illúziója. A deeksha energia befogadásával megtapasztalható az egységállapot önmagunkkal, más emberekkel, a természettel, a világgal és az Istenivel.

A deeksha energia átadása során a befogadó személy fizikai agyában egy neurobiológiai változás kezdődik el,  mely orvosi műszerekkel igazoltan mérhető változást idéz elő az áldást befogadó személyben. Ehhez az erős és intenzív fizikai változás megtörténtetéséhez szükségünk van az Isteni Jelenlét / Univerzum / Isteni Intelligencia közbeavatkozásra. A változás a felfogásban, a hozzáállásban és nézőpontokban meghozza az átalakulást, miáltal az illúziórikus én érzete leomlik.

A deeksha energia képes megszabadítani az elmét az állandóan zavaró és befolyásoló hatásoktól, mely által a történéseket valóságukban, torzítás nélkül érzékeljük. Segít megszüntetni a sejtszintű és az aurában eltárolódott  negatív, berögzült hiedelmeket és viselkedés mintákat, feloldja a sérüléseket és traumákat.

Végül a deeksha energia áramlásának megtapasztalása során a folyamatban megtapasztalunk egy magasabb, emelkedettebb, felébredett állapotot, ahol a saját személyes szenvedésünk eltűnik.

A deeksha energia közvetítése a deekshaadók / egység áldás adók segítségével történik meg. A deeksha adó személy a befogadó személy fejére helyezi a kezeit, és az áldás átadása megtörténik. A deeksha energiát lehet még közvetíteni érintés nélkül a Föld bármely pontjára, akár telefonon vagy interneten keresztül is.

A deeksha átadásának folyamatában a befogadó személyben különböző testi érzetek is megjelenhetnek, mint pl.: bizsergető érzés, viszketés, hideg vagy meleg érzetek, fájdalom. A testi érzetek mellett az érzelmek intenzitása felerősödhet. Minden egyes deeksha befogadás során a tapasztalások teljes mértékben különbözőek lehetnek. Vannak intenzívebb és kevésbé intenzív tapasztalatok, sőt olykor még az is előfordul, hogy a befogadó személy nem érez semmit. A deeksha hatása azonnal is megnyilvánulhat, de akár több óra vagy több nap elteltével jelentkezik vagy vesszük észre.

Minden ember biztos lehet abban, hogy amikor befogadja a deeksha energiát, akkor a felébredési folyamata elindul. A deeksha átadása során a befogadó személyben akár hirtelen is megtörténhet a Felébredettség.

A Oneness Movement / Egység Mozgalom nem tartozik semmilyen valláshoz, filozófiai vagy hitrendszerhez, és teljesen szabad a dogmáktól. Az Isteni Jelenléttel való kapcsolat kialakításában segít, valamint abban, hogy a saját személyes valóságunkat megtapasztaljuk.

Fontos tudnunk az Oneness / Egység állapotának megértéséhez azt, hogy a belső átalakulás nem csak intellektuális megértésen alapul, hanem az idegrendszeri folyamatok átalakulásán. Amikor a fizikai agyban a neuron kapcsolatok és kapcsolódások minősége megváltozik, akkor az élet megtapasztalása is átalakul az egyénben.

A deeksha energia befogadásával a befogadó személy fizikai agyának különböző lebenyeiben létrejött változás megtörténésével a tudatállapota megemelkedik, rezgésszintje felerősödik. A fali lebenyben eltárolt stressz szint és az érzékelés koordinációs sebességének csökkentésével az elme káros hatásai alól felszabadul. A béke, a csend, a nyugalom, a harmónia, az öröm, a boldogság, a hála érzések megtapasztalásával a homloklebeny területe inaktív állapotából felébred és felerősödik.

Újdonságok

Hírek

2013.05.11 20:40
Tájékoztassa látogatóit, hogy tudjanak az újdonságokról és eseményekről az Ön honlapján. Azért, hogy a felhasználók megtanulják, hogy az Ön honlapját rendszeresen látogatni kell fontos állandóan frissítenie annak tartalmát. Az automatikus cikkküldéshez használhat RSS csatornákat olvasói számára.

Elindult a weboldal

2013.05.11 20:39